logo

Intresseanmälan Säljare

Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Som säljare på Rahmqvist planerar du din egen tid och bygger upp din egen kundkrets. Du ges frihet som kräver mycket disciplin, vilja och planering – men du får också mycket stöd av oss. Lägger du ner mycket tid och arbetar hårt ger vi dig en egen coach, utbildning på Rahmqvist College, support och alla verktyg du behöver för att lyckas.

Om du visar goda resultat, är en entreprenörssjäl med ledaregenskaper som siktar högt och kan både engelska och svenska – då ger vi dig möjligheten att gå vidare. Ser vi att du har viljan kan du snabbt utvecklas till att bli säljledare eller försäljningschef. Är du av det rätta virket har du helt enkelt stora möjligheter att avancera, för vi behöver fler bra ledare som kan utveckla våra marknader. Hur långt? Det är upp till dig.

Välkommen med din spontanansökan!


Skicka ansökan
image

”På Rahmqvist är det viktigt att du vågar vara dig själv – våra produkter är unika och det är också våra medarbetare.”

Rahmqvistgruppen är specialister på allt som har med arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. Vi utvecklar smarta produkter som hjälper våra kunder att arbeta effektivare och hälsosammare. Varje dag besöker vi genom våra olika varumärken hundratals företag runt om i Europa och gör människors jobb lite enklare, tryggare och roligare

Dela via: