Starten på en framgångsrik säljkarriär

För att lyckas som säljare behövs bra kunskaper, en förståelse för yrket och viljan till ständig vidareutveckling. Därför driver vi vår egen affärsskola - Rahmqvist College. Skolan fokuserar på att lära ut försäljning på djupet, möjliggöra personlig utveckling och öka förståelsen och kunskapen för vår affärsidé, filosofi och verksamhet. Rahmqvist College är också utformat för att ge alla våra medarbetare en långsiktig plan för sin karriär inom företaget. Den praktiska tillämpningen går som en röd tråd genom våra utbildningar som vi kallar ”teopraktiska”. Alla våra föreläsare är dagligen ute på fältet och säljer. De har lång erfarenhet och gedigen kunskap om den verklighet som de brinner för att dela med sig av. Vi hoppas få se dig på Sales Training steg 1 inom kort!


Lukas Forsberg

”Rahmqvist College betyder väldigt mycket för både nyanställda och mer erfarna medarbetare. Här ges möjligheten att spetsa sina kunskaper om allt som hör jobbet till - målsättning, planering, bokning, produktdemonstration med mycket mera.
På Rahmqvist College får alla chansen att växa in i rollen som säljare och ges skarpa verktyg att använda sig av i vardagen. Det är dessutom ett bra tillfälle att få träffas och se vilket fantastiskt företag vi jobbar för!”

Föreläsare

Titel  Division Manager, 
Rahmqvist Delectum
Marknad  Sverige
Tid på Rahmqvist  Sedan 2008
Föreläser om  Kundbokningar


Mathias Svensson

”Skolan visar verkligen vilket bra företag du har i ryggen som anställd. Kunskaper, support, utvecklingsmöjligheter - gillar man frihet under ansvar är Rahmqvist College starten på ett av de finaste yrkena man kan ha. Skolan är en väldigt viktig resurs och ger våra nya medarbetare ovärderlig support från dag ett. Föreläsningarna skapar också en röd tråd i säljorganisationen när nya och gamla säljare får ta del av varandras erfarenheter. Här känner vi att alla jobbar tillsammans och att alla strävar åt samma håll.”

Föreläsare

Titel  Division Manager,
Scander
Marknad  Sverige
Tid på Rahmqvist  Sedan 2006
Föreläser om  Försäljning, målsättning och motivation m.m